top of page

tor. 28. sep.

|

Verket Scene, Moss

Trendkonferansen 2023

Påmeldingen er avsluttet
Se andre arrangementer
Trendkonferansen 2023
Trendkonferansen 2023

Tid og sted

28. sep. 2023, 10:00 – 14:30

Verket Scene, Moss, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss, Norge

Om arrangementet

Målet vårt er å få mer lokalmat på menyene i Østlandet. Vi gjør dette ved å koble nøkkelpersoner i HORECA-markedet som kjøkkensjef, innkjøpssjef, hotelleier og servitør direkte til lokalmatprodusentene.

Målgruppen for konferansen er:

  • HORECA, kurs og konferanseaktører
  • Eksisterende og potensielle lokalmatprodusenter

Tema er "Lokalmat – et trendy innslag på en tallerken."

Men hvorfor – og hvordan velge lokalmat? Hvilke lokalmatprodusenter finnes?

På konferansen møter du produsenter, får smake på lokale matskatter og lærer om historien om maten. For så å fortelle den videre til dine gjester. På samme måte, legger konferansen til rette for at lokalmatprodusentene skal kunne selge seg inn til kjøkkensjefens hjerte.

Konferansen er støttet av Viken Fylkeskommune.

Program for dagen

10:00 – 10:10 Hei og velkommen, ved Camilla Ødegård

10:10 – 10:40 Kategoriutvikling og trender på lokalmat i NorgesGruppen,

ved Eivind Haalien, lokalmat-ansvarlig i Meny

10:40 – 10:55 Kjenn din leverandør – effekten av storytelling ved Michal og Tatiana, St. Peters Restaurant

10:55 - 11:05 Pause

11.05 - 11.35 Trender innen lokalmat. Ved Petter Bjørgan, fagsjef for lokalmat i Stiftelsen Norsk Mat

11:35 - 11:45 Hvaler-østers – en delikatesse fra Østfold. Ved Storm Østers

11.45 - 12:05 Lokalmat-satsinger i vår region:

  • Smaken av Indre. Ved Thomas Riiser
  • Matreise Moss i Sentrum. Ved Kristin Uttakleiv
  • Matfatet Ørje Haldenkanalen. Ved Camilla Nordmo

12.05-12.40 Lunsj: Smak på Østfold, presentert av Christer fra Gla`laksen

12.40-13.00 Hva kjennetegner de som lykkes med lokalmat og hvilken markedsføringspraksis har disse?

Ved forsker Stine Alm Hersleth, Nofima

13.00-13.30 Presentasjon av produsentene; navn, råvare og geografi. Ved Camilla Ødegård

13.30-14.30 Mingling og kobling

14.30 Takk for nå, vel hjem!

Tid: 28. september, 10:00 – 14:30 Sted: Verket Scene, Moss, Bernt Ankers gate 19, 1534 Moss

Vennligst oppgi allergier og matpreferansen ved påmelding.

Produsenter kan stille med stand og smaksprøver. Slik får du presentert dine produkter og knytte kontakt med HORECA-aktørene. Bestill gratis stand innen 25.09. til camilla@guldkorn.no

Del arrangementet

bottom of page