Ek Gårdskjøkken
Premierte produkter fra Ek Gårdskjøkken
Desserter, sauser og aioli laget av egen eggproduksjon. Familien har etablert et prosjekt som pasteuriserer og homogeniserer ferske eggmasser og plommer uten tilsetningsstoffer til HoReCa.
Bli bedre kjent med
Ek Gårdskjøkken
På gårdskjøkkenet hos oss produserer vi desserter, sauser og eggprodukter akkurat sånn det alltid har blitt gjort på kjøkkenet hjemme. Forskjellen er at vi bruker større og mer moderne, maskiner. Ettersom gården er vårt hjem, og alle produktene lages på gården kan vi kalle dem ekte hjemmelagde.
I dessertene og sausene bruker vi dagferske egg fra eget hønseri i tillegg til ferske, ekte råvarer.
Produktene er å finne i ulike dagligvareforretninger, på enkelte restauranter og vi leverer desserter til private selskaper. Eggproduktene inneholder kun ferske egg. Det kan være blandede eggmasser, bare eggeplommer eller eggehviter, som skal til konditorier eller bakerier.