Elgburger
En vri på det klassiske og populære burgeren!
Utstyr:
Grill (helst gass)
Klype/stekespade
Idé:
Burger med tyttebær, sylta beter, sur agurk og hamburgerbrød. En vri på det klassiske og populære burgeren. Vi benytter oss av elg som er typisk Østfold med mye skog. Vi har også mye tyttebær som vi bruker i dressingen for å gi en frisk og syrlig smak. Vi benytter oss også av grove burgerbrød laget på lokale melsorter.
Servering:
Dressingen kan være fin å ha på sprutflaske. Ha kuttet sylteagurk, tomat og rødløk ferdig kuttet. Grill burgeren, og rist gjerne brødene. Monter burger og server på tallerken eller hamburgerlomme. Dette er effektivt og mettende.
Slik gjør du det:
Grill burgeren, og rist gjerne brødene. Monter burger og server på tallerken eller hamburgerlomme. Dette er effektivt og mettende.
Du trenger:
20 porsjoner
20 Elgburgere
20 Hamburgerbrød
Sylta beter
Sur agurkmed
Tyttebærdressing
100 porsjoner
100 Elgburgere
100 Hamburgerbrød
Sylta beter
Sur agurkmed
Tyttebærdressing
250 porsjoner
250 Elgburgere
250 Hamburgerbrød
Sylta beter
Sur agurkmed
Tyttebærdressing
500 porsjoner
500 Elgburgere
500 Hamburgerbrød
Sylta beter
Sur agurkmed
Tyttebærdressing